Walmaul'da Kayak Sürücüsü: Oğul gibi Peder Films kayboluyor

PiKe

Member
Şok anı

Kayak sürücüsü Walmaul'da kayboluyor, babası filmleri

Mevcut bağlantıyı kopyalayın

Anma listesine ekle

Dudaktan atladı: bir kayık sürücüsü Walmaul'a kayboluyor – ve kısa bir süre sonra yeniden ortaya çıkıyor. Daha sonra hayatının en ürkütücü saniyelerini anlatıyor.

Muhtemelen bir kambur tarafından yargılandığını iddia edebilecek tek kişidir. Adrián Simancas geçen Cumartesi babası Dell ile seyahat etti. Kayak'ı Magellanstrasse'de Patagonya sahilinden sürüyorsunuz. Dell geziyi film çekiyor.

Adrián, gerçekleştiğinde sarı kayık ile babasından birkaç metre uzaklıktadır: bir kambur balina ortaya çıkar, ağzını açar ve Adrián'ı birkaç saniye kaptırır. Dell devam ediyor. Sonra Wal Adrián tekrar tükürür. Dell: “Sakin ol, sakin ol!”

02 Eylül 2024.17: 19

Börek

Norveç'te popüler casus balina hvaldimir öldü

“Öldüğümü sanıyordum,” dedi Adrián daha sonra haber ajansı “Associated Press”. “Balinanın beni yediğini sanıyordum, boğdu.” Bu saniyelerde bedeninden ve zihninden geçen korkuyu anlatıyor. Gerçek panik sadece başlar, balinanın ağzından tekrar göründüğünde: büyük hayvanın babasını yiyebileceğinden korkuyor. Ya da soğuk suda Kide olacağını.

Muhtemelen sonsuzluk gibi hissettiren bu saniyeler boyunca babası sakin kalır. Çekmeye devam ediyor, oğluna yatıştırıcı sözler demeye çalışıyor.

Bu noktada, editoryal ekibimiz Instagram'dan içeriği entegre etti.

Veri koruma ayarları nedeniyle, bu içerik gizliliklerini korumaya davet edilmedi.

Bu içeriği bir kez göster

Balina saldırıları aslında çok nadiren

Suda birkaç saniye sonra Adrián babasının kayıkına ulaşmayı başarır. Her ikisi de olaydan fiziksel olarak zarar görmeden hayatta kaldı. Hangi psikolojik yara izlerinin balina saldırısını bıraktığı belirsizdir.

İngiliz gazetesine göre “The Guardian”, Şili sularındaki balinaların saldırıları çok nadirdir. Bununla birlikte, balinalar insan etkilerinden muzdariptir: çatışmalardan dolayı gemilerle ölen balina sayısı son yıllarda artmıştır. Buna ek olarak, son yıllarda giderek daha fazla balina mahsur kalıyor.

YUDUM