Kolan Hastanesi Ceo'Su Kimdir ?

Duru

New member
Kolan Hastanesi CEO'su Kimdir?

Kolan Hastaneler Grubu, 1997 yılında sağlık sektörüne ilk adımını atmış ve günümüze kadar geniş bir hizmet ağı oluşturmuştur. Grup, İstanbul'da beş hastane ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde Lefkoşa Hastanesi ile Girne Tıp Merkezi'nde hizmet vermektedir. citeturn0search3

Grubun kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı, sayın Mehmet Nedim Kolan'dır. Mehmet Nedim Kolan, İstanbul'da 1997 yılında ilk hastanesini açarak sağlık sektöründe önemli bir adım atmıştır. Grup bünyesinde, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Silivri, Güngören, Sefaköy, Şişli, Bayrampaşa ve Lefkoşa'da toplam 10 sağlık merkezi bulunmaktadır. citeturn0search9

Şirketin genel müdürlüğünü ise sayın Ercan Kolan yapmaktadır. Ercan Kolan, Kolan Hastaneler Grubu'nda genel müdür olarak görev yapmaktadır. citeturn0search8

Kolan Hastaneler Grubu, hasta odaklı yaklaşımı, seçkin hekim kadrosu ve modern tıp teknolojileri ile hizmet vermektedir. Grup, toplam 24 ameliyathane, 219 yoğun bakım yatağı ve 541 servis yatağı ile 760 yatak kapasitesine sahiptir. citeturn0search3

Şirketin yönetim kadrosunda yer alan diğer önemli isimler arasında şunlar bulunmaktadır:

- **Dr. Nihat Ersöz**: Beylikdüzü Kolan Hastanesi Başhekimi olarak görev yapmaktadır. citeturn0search6

- **Prof. Dr. Serpil Çelik**: Bayrampaşa Kolan Hospital'de Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanıdır. citeturn0search5

- **Dr. Tülay Mersinli**: Bayrampaşa Kolan Hospital'de Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları (Pediatri) uzmanıdır. citeturn0search5

- **Uzm. Dr. Tural Talibov**: Bayrampaşa Kolan Hospital'de Nöroloji uzmanıdır. citeturn0search5

- **Dyt. Merve Nur Çambay**: Bayrampaşa Kolan Hospital'de Beslenme ve Diyet (Metabolik Dizayn) uzmanıdır. citeturn0search5

- **Uzm. Klinik Psikolog Selin Bayar**: Bayrampaşa Kolan Hospital'de Psikoloji uzmanıdır. citeturn0search5

Kolan Hastaneler Grubu, sağlık sektöründeki deneyimi ve geniş hizmet ağı ile hasta memnuniyetini ön planda tutarak kaliteli ve güvenilir sağlık hizmeti sunmayı sürdürmektedir.