Alışılmadık Bul: Çöp Poşetleri Arasında Maruz Kaldı: Müllmann Rio'da Bebek Buluyor

PiKe

Member
Olağandışı Bul
Çöp torbaları arasında maruz kaldı: Müllmann Rio'da Bebek Buldu

Mevcut bağlantıyı kopyalayın

Anma listesine ekle

Önce bunun bir bebek olduğunu düşündü, sonra ağlamaya başladı: bir sokak temizleyici askıya alınmış bir bebek bulur ve kaderinden sorumlu hisseder. Ancak evlat edinme engelleri var.

Çöp torbaları arasında yeni doğmuş bir bebek, Rio de Janeiro'da şehir temizliği çalışanı buldu. Alman Basın Ajansı'ndan Samuel Da Silva Santos, “İlk başta bunun bir bebek olduğunu düşündüm.” Dedi. “Eline götürdüğümde, bunun yeni doğmuş bir kız olduğunu fark ettim ve ağlamaya başladı,” diye devam etti. Bir meslektaşı tarafından kaydedilen bir Haber, bebeğin metropolün kuzeyindeki fakirlerde sabah üç civarında bulunduğu anı gösterir. Birkaç Brezilya medyası başlangıçta bunu bildirmişti.

Sokak temizleyicileri daha sonra işlerini işe aldı ve bebeği tıbbi bakım için hastaneye götüren polisi aradı. Da Silva Santos, kız iyi gidiyor ve rahatlıyor. “O bir savaşçı.” İkinci kez doğdu. Şimdi, sahneye tanık olan meslektaşı Anderson Nunes ile birlikte bebeği evlat edinmeyi ve hangi adımların gerekli olacağını zaten kontrol etmeyi planlıyor.

Silva Santos, “Koşulları nasıl ve neden orada olduğunu bilmiyoruz. Ama onun hissetmesini veya reddetmesini istemiyorum.” Dedi. Nunes, “Zaten bir bağlantı yapıldı, aramızda bir aşk,” diye ekledi Nunes.

Bir evlat edinme belirsizdir

Ancak evlat edinme süreci o kadar kolay değil. Rio de Janeiro'daki bir mahkemeye atıfta bulunarak “G1” haber portalı “G1”, “Bir çocuk veya ergen evlat edinilmeden önce, yasalara göre, aileye entegrasyon olanaklarının tükenmesi gerektiğini” bildirdi. Evlat edinme süreci ancak kimse kendini bulamadığında veya aile velayetle ilgilenmek istemediğinde başlayabilir.

“Eğer kimse onu bulamazsa, zaten bir ailesi var,” dedi Da Silva Santos, Vitória'yı çağırdı. İsmin Latin kökenli ve “kazanan” anlamına gelir.

DPA