Bremervörde'den Arian: Altı yaşındaki çocuk kayıp güvenlik kamerası görüntüleri

PiKe

Member
Bremervörde
Arian'ı arama çalışmaları devam ediyor: Altı yaşındaki çocuğun kaybolduğu güvenlik kamerası görüntüleri





Arama kapsamında polis, Bremervörde'de kaybolan Arian adlı çocuğun fotoğraflarını da yayınladı.

© Polis / kıç/rös


Yüzlerce kişi Pazartesi akşamından bu yana Bremervörde'den altı yaşındaki Arian'ı arıyor. Onu bir kamera yakaladı. Artık balonlar ve tatlılar çocuğun dikkatini çekmelidir.





Aşağı Saksonya'nın Bremervörde kentinde yaşayan altı yaşındaki Arian'ı arama çalışmaları Perşembe gecesi devam etti. Alman Basın Ajansı'ndan (dpa) bir polis sözcüsü Perşembe sabahı erken saatlerde yaptığı açıklamada, yeni bir şey olmadığını, aramaların devam ettiğini söyledi. İtfaiye, ebeveynlerin isteği üzerine çocuğun evinin bitişiğindeki ormanlık alana balonlar ve şekerler astı. Bir polis sözcüsü dpa'ya “Bunu çocuğa yaptılar” dedi.



Yardımcılar çocuğu bulmak için ormana yaban hayatı kameraları yerleştirdi. Arian'ın otistik olduğu bildiriliyor. Konuşmalara cevap vermemelidir.


Çocuk Pazartesi akşamından beri kayıp. O zamandan bu yana yüzlerce acil servis ve yardımcı, yerleşim bölgesinin çevresindeki bölgede arama yapıyor. Düşük sıcaklıklar ve Arian'ın nispeten hafif kıyafetleri nedeniyle (kazak giyiyordu ama ceketi yoktu) polis durumu çok ciddi olarak nitelendirdi.

Balonlar, tatlılar ve yaban hayatı kamerası Bremervörde yakınındaki bir alanda.  Fotoğraf: Markus Hibbeler/dpa



Balonlar, tatlılar ve yaban hayatı kamerası Bremervörde yakınındaki bir alanda. Fotoğraf

© Markus Hibbeler/dpa


Güvenlik kamerası filmleri erkek çocuklar




Çarşamba günü polis, çocuğun Pazartesi günü saat 19:15 civarında yerleşim bölgesinde özel bir güvenlik kamerası tarafından görüntülendiğini duyurdu. Polis sözcüsü, “Kayıtlar ailenin tüm ifadelerini doğruladı” dedi. Buna göre Arian, yaşadığı yerleşim bölgesinde tek başına yürüyordu. Polise göre bu durum, çocuğun evinden tek başına kaybolduğu varsayımını doğruluyor.



Bu arada güvenlik kamerası kayıtlarına ilişkin yeni detaylar da ortaya çıktı: Arian'ın elinde bir sopa taşıdığı ve sokakta sallayıp oynadığı görülüyordu. Polis sözcüsü sorulduğunda, daha sonra çok hızlı bir şekilde ormana doğru neredeyse koşarak yürüdüğünü söyledi. Altı yaşındaki çocuğun yaşadığı mahalleden küçük bir toprak yol kolza tohumu tarlasının yanından ormanlık bir alana çıkıyor. Polis, altı yaşındaki çocuğun oraya gitmiş olabileceğini düşündü.


Tornado uçağı ve helikopter iş başında




Arama sırasında yardımcılar, drone, helikopter ve termal görüntüleme kamerasıyla havadan fotoğraf çeken Tornado uçağını kullandı. Polis dalgıçları Çarşamba günü evin yakınındaki Oste Nehri'nde arama yaptı. Polis memurları nehri sonar botu adı verilen bir tekneyle gezdiler.


Polis bir ihbar hattı kurdu ve Arian'ın fotoğraflarını yayınladı. Bununla ilgili daha fazla bilgiyi burada bulabilirsiniz


Galeride: Günün fotoğrafları dünyanın dört bir yanından küçük ve büyük hikayeler anlatıyor


gül
DPA

#Konular