TV: “Hadi Dans”: Paola Maria Out, Neubauer Bulutlar

PiKe

Member
TV
“Hadi Dans”: Paola Maria Out, Neubauer Bulutlarda

Mevcut bağlantıyı kopyalayın

Anma listesine ekle

“Hadi Dans” ile birisi tekrar gitmek zorundadır: RTL Dance Show'un yeni bölümünde, bir etkileyici isabet – ve bir aktrisin coşku için bir nedeni var.

Aşkta Mutluluk – Şovda Kötü Şanslar: Etkileyici Paola Maria, RTL dans şovu “Let's Dance” dan uçtu. Son zamanlarda nişanını halka açan 31 yaşındaki ve dans ortağı Massimo Sinato (44) izleyicileri en azından çağrılar aldı ve veda etmek zorunda kaldı. Sonundan sonra “karışık duygular” vardı ve zaten Sinato'yu özlemeye başladı: “Tek üzücü şey artık seni şimdi görmemem.” Ancak, düğün dansı için koreografiye yardım edeceğine söz verdi.

Jüri kararına göre, Paola Maria, ancak Diego Pooth aslında toplamda sadece 19 puanla sona ermişti. Ancak 21 yaşındaki ve dans ortağı Ekaterina Leonova (37) seyirci tarafından kurtarıldı. Pooth performansını annesi Verona Pooth'un (56) bir veya diğer rakibe kıyasla varlığıyla açıkladı: “oradayken biraz heyecanlıydı” dedi. “Muddern oradayken, yine de bitti.” Ailesini gururlandırmak istedi.

Aktris Christine Neubauer (62), dans ortağı Valentin Lusin (38) ve trajikomik palyaçolar olarak ortak çağdaş performans için çok daha iyiydi. Jüriden 29 puan, bir önceki sezonun en iyi sonucu ve mümkün olan en yüksek değerlendirmeden sadece bir puan vardı.

İlk 30 puanlık dans ne zaman geliyor?

Jorge González (57) gibi katı Joachim Llambi (60) bile 10 puanlık en üst dereceyi dağıttı. Ancak, Motsi Mabuse (43) en yüksek onuru alamadığından ve sadece 9 puan verildiğinden, bu sezon hala ilk 30 puanlık dansını bekliyor.

Yine de, Neubauer coşkulu, dans partnerine atladı. “Bulutlara gidiyorum,” dedi. “Yedi 7.000 bulut üzerinde geziniyorum.”

DPA