Televizyon: “Sen öldürdün!”: Gabriel Kelly “Let's Dance” ödülünü kazandı

PiKe

Member
televizyon
“Sen öldürdün!”: Gabriel Kelly “Let's Dance” ödülünü kazandı

Favori şarkıcı Gabriel Kelly, dans partneri Malika Dzumaev'in zaferinden ve “Dans Eden Yıldız 2024” unvanından memnun. Fotoğraf

© Rolf VennenbeHaberler/dpa

Ünlü Kelly klanının evladı olan Gabriel Kelly, “Let's Dance” dans gösterisini güvenle kazanıyor – buna rağmen yarışmada kalçanın nasıl doğru kullanılacağına dair ipuçları bile veriliyor. Bu Kelly'nin ilk zaferi değil.

Kelly'ler bunu yapabilir: Müzisyen Gabriel Kelly, RTL dans gösterisi “Let's Dance”i açık bir farkla kazandı. 17. sezonun finalinde 22 yaşındaki oyuncu, rekabetten kolaylıkla sıyrıldı ve jüriden maksimum puan olan 10'un tamamını aldı.

The Kelly Family (“An Angel”) grubundan tanınan ailesinin önünde, sonunda büyük bir disko topu şeklindeki kazananın kupasını kaldırdı. Daha sonra Kelly neredeyse nefes nefese özetledi: “Sonuçta, şu anda buradayız ve çok mutluyuz.” Dans partneri Malika Dzumaev'e ondan daha fazla özel dans dersi alacağına söz verdi.

Profesyonel dansçı, müzisyenin çok fazla ileri eğitime ihtiyacı olduğunu görmeyecektir. Müzisyen Angelo Kelly'nin 22 yaşındaki oğlu, finale favori olarak girmişti ve Köln'deki dans pistindeki rolünü kesinlikle yerine getirmişti. 13 yıl önce Kelly ailesinden bir üye “Let's Dance” ödülünü zaten kazanmıştı; 2011'de ise Gabriel Kelly'nin teyzesi Maite Kelly gösteriyi kazanmıştı. Yeğeninin de aynı yolu izleyeceği kısa sürede anlaşıldı.

Samba zafere dönüştü

Çiftin “Mas Que Nada” şarkısının sambası olan ilk dansı bir zaferdi. Sertliğiyle bilinen yargıç Joachim Llambi, Kelly'nin ritmi ve vücut hareketlerinden övgüyle söz etti. “Bu, 17 yıldaki tüm adaylar arasında en iyi sambaydı” dedi. Meslektaşı Motsi Mabuse coşkuyla bağırdı: “Onu sen öldürdün!” Gösteride hiç bu kadar iyi bir samba performansı olmamıştı.

Kelly'nin rakipleri 22 yaşındaki oyuncunun yanından geçmek için boşuna uğraştı. Koreograf Detlef Soost gösteriye Louis Armstrong'un “What A Wonderful World” şarkısının yavaş valsi ile başladı. Hakim Llambi antrenman sırasında ona dans hareketinin “aşağıdan” gelmesine izin vermesini tavsiye etti ve bunu hemen gösterdi; daha net olması için hakemin poposuna dokunmasını istemek de dahil. Soost daha sonra “Biraz şok oldum” dedi. “Düşündüm: Burada kralın poposuna dokunamam.” Ancak tüm bunlar maksimum 30 puan için yeterli değildi; valse 27 puan verildi.

Spor sunucusu Jana Wosnitza ve dans partneri Vadim Garbuzov da ABD'li süperstar Beyoncé'ye ithaf ettiği son danstaki piroteknik gösteriye rağmen ikinci sırayı alamadı. Hızlı adımları da fena değildi ama Llambi küçük hataları fark etti. Pedagojik bir ses tonuyla, “Bunu kendin fark ettin,” dedi. “Kendi kendime şunu düşünüyorum: Maçın bu kadar yaklaştığı bu finalde her şey doğru olmalı.”

Ayakkabının topuğu elbiseye dolanmış halde

Gabriel Kelly için her şey mükemmeldi. Llambi, “Kimse bu sezon sizin kadar iyi final pozisyonları almayı başaramadı” dedi. Kelly'nin kazanması gerekiyordu. Llambi, “Çünkü o bu yılın en iyisi. Tebrikler” dedi; gerçi o noktada gösteri daha bitmemişti. Kelly ve Dzumaev tangoları sırasında yaptıkları küçük bir hatadan bile vazgeçmediler. Dzumaev'in topuğu elbisesine sıkıştı. Ancak çift, hiç rahatsız olmadan dans etmeye devam etti.

Stüdyoda baba Angelo Kelly oğlunu teşvik etti. “Sana hayatımda birçok kez söyledim: Her zaman ne yaptığın değil, nasıl yaptığın önemlidir” dedi. “Seninle çok ama çok gurur duyuyoruz ve seni çok seviyoruz. Bütün aile.” Geniş müzik ailesinin diğer üyeleri onu bir Haber kliple selamladı. “Bu gece kazanacaksın!” dedi Patricia Kelly Teyze. Jimmy Kelly Amca bir bahçede dans etti (“Şimdi bana bile bulaştırdın.”) Gabriel Kelly desteği için ona teşekkür etti. “Baba, seni seviyorum” dedi. “Ve tabii ki sen de anne.”

“Buraya geldim ve 'Haydi Dans Edelim'in sadece dans etmek olduğunu düşündüm. Ama öyle, çok daha fazlası” dedi. “Bu üç ay beni kesinlikle şekillendirdi ve bence bir insan olarak beni zorladı ve ilerlememe çok yardımcı oldu.” Bir müzisyen olarak Gabriel Kelly kendini rap müziğe adamıştır. Gösteri şubat ayında başladı.

Tony Bauer “Das Supertalent” yarışmasında jüri üyesi oldu

Finalde elenen adayların birçoğuyla yeniden bir araya gelindi. Sağlık nedenleriyle ayrılmak zorunda kalan komedyen Tony Bauer, yakında RTL'de yeniden bir araya geleceğini ve “Das Supertalent” yetenek yarışmasının yeni jüri üyesi olacağını açıkladı. Daha önce “Bild” gazetesi bu konuyu haber yapmıştı.

İlk kez 2006 yılında Almanya'da yayınlanan ve şu anda geniş bir hayran kitlesine sahip olan format için jüri üyesi Motsi Mabuse'un da özel bir isteği vardı. “Umarım pek çok genç dans okuluna gider, Tiktok'u ve sosyal medyayı kullanmayı bırakır” dedi. “Ve harekete geçin!”

Cuma günü finali ortalama 4,17 milyon kişi izledi ve bu da yüzde 21,3'lük bir pazar payına tekabül ediyor. Geçen yıl bu rakam 4,34 milyon (yüzde 21,2) idi.

dpa

#Konular