Milano: Bir kamyonette oksijen tüpü patladı – on araba alev aldı

PiKe

Member
Milano
Kamyonette oksijen şişesi patladı – on araba alev aldı

Milano şehir merkezinde meydana gelen patlamanın ardından itfaiyeciler ve bir itfaiye aracı.

© Claudio Furlan/LaPresse/Zuma/DPA

Yoğun, siyah duman Milan üzerinde gökyüzüne yükselir. Şehir merkezinde şiddetli bir patlama meydana geldi. Çok sayıda araç yanıyor, bir kişi yaralandı.

Şiddetli bir patlamanın ardından Milano şehir merkezinde çok sayıda araç alev aldı. İtfaiye, bir kişinin yaralandığını bildirdi. Basında çıkan haberlere göre, oksijen şişeleri taşıyan bir kamyonet alev aldı. Bunlardan en az biri patladı, çevredeki çok sayıda araç alev aldı.

İtfaiyeye göre, küçük kamyonun sürücüsü arabadan çıkmayı başardı ancak elini hafif şekilde yaraladı. Bu nedenle başka yaralanma olmadı.

Milano’da 10 araç alev aldı

Şehrin güneydoğusundaki Milano’nun Porta Romana semtinde etkilenen caddeye park etmiş yaklaşık on araç alev aldı. Yakındaki bir okul güvenlik nedeniyle boşaltılmak zorunda kaldı. Komşu bir binadaki iki daire ve bir eczane de etkilendi.

Ansa haber ajansının aktardığına göre yerel bir kaynak, “Patlamayı duydum. Burada yaşıyorum. Yanan motosikletimi ve arabamı kaybettim. Kedilerimi almak için binaya girdim ama çok fazla duman vardı.” ikamet eden kişi.

İtfaiyeden gelen resimler ve Haberlar, uzaktan açıkça görülebilen gökyüzüne ne kadar yoğun ve siyah bir dumanın yükseldiğini gösterdi. Çok sayıda itfaiyeci görev başındaydı. Carabinieri de oradaydı. Etkilenen yolların etrafındaki alan, devam eden operasyon nedeniyle büyük ölçüde kapatıldı.

nik
DPA

#Konular