Kaza: Diskoya giden kadın boğuldu, otopsi yapılması istendi

PiKe

Member
Kaza
Diskoya giden kadın boğuldu, otopsi kararı verildi





Kapsamlı bir arama operasyonunun ardından Sonneberg'li kayıp kadın ölü bulundu. Fotoğraf

© Robert Michael/dpa


Thüringen'deki bir diskotekteki karnaval partisine yapılan ziyaret trajik bir şekilde sona erer: Dört çocuklu bir anne, eve giderken nehre düşer ve ölür.





Thüringen'de bir diskoda karnaval partisi sonrasında meydana gelen kazada hayatını kaybeden kadının cenazesine otopsi yapılacak. Şu ana kadar yapılan araştırmalara göre üçüncü şahısların ihmaline dair bir kanıt bulunmuyor ve bu nedenle polis trajik bir kaza olduğunu varsayıyor.


Polis, otopsinin soruşturmayı kontrol etmek amacıyla yapıldığını söyledi. 43 yaşındaki kadının kaza anında alkollü olup olmadığı da araştırılacak. Polise göre dört çocuk annesi, Pazar gecesi Sonneberg'deki kulüpten eve dönerken henüz belirlenemeyen nedenlerden dolayı Röthen Nehri'ne düştü.


Kadının diskoya gittikten sonra eve gelmemesi üzerine yakınları, Pazar sabahı erken saatlerde kadının kaybolduğunu bildirdi. Pazar sabahı yapılan kapsamlı aramanın ardından kadının cansız bedeni nehirde bulundu. Sonneberg'de yaşayan kadının boğulduğu anlaşıldı.


Polis, kadının nispeten dar bir yoldaki çakıllı yoldan nehre düştüğünden şüpheleniyor. Eyalet polis operasyon merkezi sözcüsü Pazar günü yaptığı açıklamada, tuğla duvar ve akışın hızı nedeniyle nehirden çıkmanın zor olduğunu söyledi. Ayrıca kaza anında nehirde çok fazla su olduğu söyleniyor.


dpa

#Konular