Eksik İşadamı: Spürhund akıllı saatini Berlin'de bulur

PiKe

Member
Berlin
Eksik iş adamından akıllı saat hayvanat bahçesinde yer aldı

Makale Dinle

Mevcut bağlantıyı kopyalayın

Anma listesine ekle

33 yaşındaki işadamı Aleph Christian von Fellenberg Palma hala kayıp. Bir algılama köpeğinin akıllı saatini Berlin Tiergarten'de bulduğu söyleniyor.

Şili'den 33 yaşındaki bir işadamı, Paskalya'nın polise göre Berlin'de eksik olan bir sniffer köpeği, akıllıçasını başkentin merkezinde büyük bir park olan hayvanat bahçesinde buldu. Bu, Alman Basın Ajansı'nın (DPA) isteği üzerine Berlin Polisi sözcüsü tarafından doğrulandı.

Ancak, Aleph Christian von Fellenberg Palma'nın başka izleri bulunamadı. Polise göre, 15 Nisan'dan beri Berlin'de iş yapıyor ve Paskalya haftasonundan beri kayıp. Şimdiye kadar ona ne olabileceğine dair bir kanıt yok. Bu nedenle polis halktan yardım istemektedir.

“BZ” nin bildirdiği gibi, Fellenberg Palma bir Alman-milian işadamı ve bir işe alım ajansının sahibidir. 1.86 metre boyunda ve ince olduğu ve ağartılmış uçlu koyu kahverengi saçları olduğu söyleniyor.

30 Nisan 2025.07: 30

Berlin
Polis kayıp bir işadamı arıyor

Fellenberg'in annesi arama eylemine başlar

Kayıp kişinin annesi Marisol von Fellenberg, şimdi kendi başına bir arama başlattı. Şili'den tarihçi Berlin Gazeteleri, “Müfettişler ortadan kaybolduğu günleri yeniden inşa edebildiler, bana ne öğrendiklerini söyledim.” Dedi.

Pazartesi günü Paskalya'nın erken saatlerinde oğlu, Torstrasse'deki Soho kulübünde bir arkadaşla tanışmak istedi. Daha sonra Gendarmenmarkt'taki otelinde olduğu ve fitness odasında eğitim aldığı söyleniyor. Medya raporlarına göre otelden saat 10 civarında ayrıldı, iki cep telefonu, Alman ve Şili pasaportu, yaklaşık 2.000 avro nakit ve otel odasında altın Rolex saati bıraktı. Ancak buna göre, cüzdan ve kredi kartları eksikti.

Smartwatch yine de çalışmalı

“Amaç, hedeflenen anket ve olası Haber kanıtlarının toplanması yoluyla yeni bilgiler almaktır.” Dedi. “Belki 20 Nisan – 21 Nisan tarihleri arasında Aleph'i gören birini bulacağız.” Şu andan itibaren, gönüllüler Brandenburg hedefi ve zafer sütununun yanı sıra Gendarminmarkt'ta ve Charlottenburg'daki Savignyplatz çevresinde gönüllüleri aramalıdır.

Oğlunun akıllı saatinin keşfi, çok olmasa da yeni bilgi getiriyor. Marisol von Fellenberg gazetelere, “Muhtemelen bilekte giydiği akıllı saati en son radyo hücresinde oturum açtı.” “Aleph muhtemelen bir arkadaşına bir whatsapp yazdı. Bundan sonra izi kayboldu.” Anneye göre, bulunan saat hala çalışıyor.

Kaynaklar: “Spiegel”, “T-online”, “Bild”, “BZ”, Haber Ajansı DPA

LW