Düsseldorf: Kadın kazaya neden oldu ve ölen sürücünün fotoğrafını çekti

PiKe

Member
Mahkeme kararı
Kadın kazaya neden oldu ve ölen sürücünün fotoğrafını patronu için çekti

Mevcut bağlantıyı kopyala

Düsseldorf'ta bir kadın araba kazasına neden oluyor. Ölen kaza kurbanının fotoğrafını çeker ve yoluna devam eder. Bölge mahkemesi şimdi onun mahkumiyetini onayladı.

Düsseldorf'ta kazaya neden olan ve ölümcül şekilde yaralanan motosikletçinin fotoğrafını çeken sürücü, denetimli serbestlikle 10 ay hapis cezasına çarptırıldı. Ayrıca 5.000 euro da ödemesi gerekiyor. Böylece bölge mahkemesi alt mahkemenin kararını onayladı. Mahkeme başkanı, şartlı tahliye olmaksızın bir buçuk yıl hapis cezası talep eden savcıya yönelik olarak “Bu, birini bir buçuk yıl hapse atmaktan daha iyi” dedi.

Dava 2022'de ülke çapında manşetlere taşındı. Bölge mahkemesi gibi bölge mahkemesi de kadını taksirle öldürme ve kişilik haklarını ihlal etmekten suçlu buldu.

9 Kasım 2022, 18:40

Ölümcül kaza

Bebekleri ölürken bakıp filme alıyorlar: “Bunu aklımdan çıkaramıyorum”

Düsseldorf'taki kazanın nedeni dönüş manevraları

42 yaşındaki adam, kendisini kazayla ilişkilendirmediğini ve gecikmenin nedenini kanıtlamak için fotoğrafı patronuna gönderdiğini söyledi. Yargıç, “İşe geç geldiği için birkaç kez başı belaya girmişti” dedi.

Motosikletçinin izin verilenden çok daha hızlı gitmesine rağmen mahkeme, sürücünün kurallara aykırı dönüş manevrasını gerekçe olarak gördü: “O olmasaydı kaza olmazdı.” Karşıdan gelen 60 yaşındaki motosikletçi fren yaparken kayarak ağaç çitlerine çarptı.

3 Mayıs 2018, 12:11

Düzgün yardım etmek o kadar kolay değil

Bakmak yerine yardım edin – bir kaza durumunda bu şekilde doğru davranabilirsiniz

Mahkeme kadını vur-kaç suçundan bir kez daha beraat ettirdi. Durum kafa karıştırıcıydı ve kadının kazadan kendisini sorumlu tutmadığına dair ifadesi inandırıcıydı. Hakim, “Sanık bu noktada güvenli bir şekilde geri dönebileceğine ikna olmuştu” dedi.

DPA

Evet