Bavyera: A3'te meydana gelen trafik kazasında 40 araç öldü

PiKe

Member
Bavyera
40 otomobil birbirine çarptı: Otoyolda meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti

Kazanın ardından kaza mahallinde park halinde kalan çok sayıda araçta bazılarında ağır hasar meydana geldi. Fotoğraf

© Merzbach/News5/dpa

Pazar günü Bavyera'daki A3 otoyolunda çok sayıda trajik kaza yaşandı. Sonunda 31 kişi yaralandı ve olaya karışan iki kişi öldü. Bölgede çok sayıda acil servis bulunmaktadır.

Würzburg yakınlarındaki otoyolda yaklaşık 40 aracın karıştığı zincirleme kazada iki kişi hayatını kaybetti. Bavyera Kızıl Haçı, öğleden sonra şiddetli yağmur nedeniyle meydana gelen kazalarda dördü ağır olmak üzere 31 kişinin yaralandığını söyledi. Art arda üç kaza yaşandı. Bir polis sözcüsü, Nürnberg yönündeki Autobahn 3'ün tamamen kapatıldığını söyledi.

Bavyera'daki Kızıl Haç büyük bir birlikle yardım ediyor

Sözcüye göre, ilk olarak saat 16.00 civarında çok sayıda aracın karıştığı arkadan çarpışma meydana geldi. Hemen ardından, sonraki ilk kaza yaklaşık 100 metre uzakta birikmiş bir yerde meydana geldi. Üç araç alev aldı. Yaklaşık yarım saat sonra trafik sıkışıklığında yine çok sayıda aracın karıştığı bir kaza daha yaşandı. Bölgede çok sayıda polis, itfaiye ve kurtarma görevlisi bulunuyor.

Bavyera Kızıl Haçı, büyük bir kurtarma ekibi birliğinin görev başında olduğunu duyurdu. Üç kurtarma helikopteri otoyola indi. Kazaya karışan 30'a yakın yaralı da yardım kuruluşları tarafından tedavi ediliyor. Dağıtım sonrası bakım için acil servislere yönelik bir bakım merkezi kurulmuştur.

mkb
DPA

#Konular